Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU splitsko-dalmatinska TEŠKE KRAĐE U SPLITU Policija traga za osobama s fotografija i videa. Prepoznajte li ih?

TEŠKE KRAĐE U SPLITU Policija traga za osobama s fotografija i videa. Prepoznajte li ih?

Korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno

Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje zbog počinjenja više kaznenih djela teške krađe u Splitu, na području Pujanki, 19. srpnja 2023. godine. 

Policija posjeduje fotografije i videozapis više osoba za koje se smatra da raspolažu informacijama povezanima s navedenim djelima. Stoga se pozivaju građani koji raspolažu informacijama o njima da obavijeste Prvu policijsku postaju Split na telefon 021/504-510, 504-511 ili na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr. Sve korisne informacije mogu se dojaviti i anonimno.

Vaša reakcija na temu