Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić TEŠKE OZLJEDE Mađar oduzeo prednost pijanom muškarcu na skuteru koji nije ni smio voziti

TEŠKE OZLJEDE Mađar oduzeo prednost pijanom muškarcu na skuteru koji nije ni smio voziti

Nesreća se dogodila jučer u Betini

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Betini teže je ozlijeđen 56-godišnji vozač mopeda. 

Policija je utvrdila da se prometna dogodila oko 15.25 sati kada je 46-godišnji Mađar skretao u lijevo na parkiralište, ali nije propustio skuter kojim je upravljao 56-godišnjak. Ozlijeđeni muškarac je skuter vozio pod utjecajem alkohola i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima AM kategorije i koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Osim toga, u trenutku sudara je bio u fazi pretjecanja tog osobnog automobila, na dijelu kolnika gdje je to dozvoljeno. Vozač mopeda je s vozilom pao na kolnik i u klizanju po kolniku se zaustavio izvan kolnika na asfaltnoj površini. Zadržan je na liječenju u šibenskoj bolnici.

- Protiv 46-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 56-godišnjeg vozača mopeda će biti podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - poručila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu