Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook/Ilustracija TESTIRALI SE Policajci iz PGP Trilj rade!

TESTIRALI SE Policajci iz PGP Trilj rade!

Devetnaest ih nije imalo uvjete za posao

Kako doznajemo u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, svih 19 policajaca PGP Trilj, koji početkom tjedna zbog nedostatka covid potvrde nisu ispunili uvjet da pristupe na posao, u međuvremenu su se testirali te tako otklonili zapreku za nastavak rada u službi.

Podršku policajcima koji su prije par dana ostali ispred postaje dali su građani koji se protive covid potvrdama i sinjski gradonačelnik Miro Bulj, no 'pobuna' protiv covid potvrda u Policijskoj upravi brzo je neutralizirana.

Dvanaest policajaca koji u utorak nisu preuzeli smjenu jer nisu imali covid potvrde, jutros rade, doznajemo u Policijskoj upravi.

Vaša reakcija na temu