Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TESTIRANJE NA TURSKOJ KULI Drive in testiranje preselilo iz luke

TESTIRANJE NA TURSKOJ KULI Drive in testiranje preselilo iz luke

'Važno se držati termina i onda nema gužve'

Testiranje na covid-19 od jutros se odvija na Turskoj kuli. Premješteno je iz Gradske luke zbog očekivane gužve kada počne sezona. U dvije 'kućice' omogućeno je i drive in testiranje i za pješake.

- Gužve nema, ali ono što je najvažnije, naručeni se trebaju držati termina i sa sobom ponijeti zdravstvenu knjižicu. Testiranje ovdje je moguće jedino preko narudžbe za koju se pobrine liječnik opće medicine. Isti princip je, dakle, ako posumnjate na simptome koronavirusa, javljate se svome liječniku pa on naručuje ako smatra potrebnim - podsjećaju epidemiolozi s terena.

Privatna testiranja, odnosno ona koja se plaćaju ili su potrebna zbog putovanja, posla... Ukratko, za osobe bez simptoma se odvijaju na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo.


Vaša reakcija na temu