Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tifonova EVO goriva visoke kvalitete i svježa ponuda Fresh Cornera od sada je dostupna i Makaranima i njihovim gostima
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tifonova EVO goriva visoke kvalitete i svježa ponuda Fresh Cornera od sada je dostupna i Makaranima i njihovim gostima

Radi se o 47. Tifonovom prodajnom mjestu u Hrvatskoj, a trećem u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Tifon, poznat diljem Hrvatske kao sinonim za vrhunsko gorivo i izvrsnu gastro ponudu, otvorio je svoje novo prodajno mjesto u Makarskoj, na adresi Stjepana Ivičevića 60.

Ovo je, nakon Sinja i Splita, treće prodajno mjesto Tifona u Splitsko-dalmatinskoj županiji, čime Tifon slijedi svoju poslovnu strategiju s ciljem da kvalitetna EVO goriva i gastro ponudu Fresh Cornera stavi na raspolaganje vozačima u svim područjima naše zemlje. 

Prodajno mjesto u Makarskoj je 47. prodajno mjesto Tifona u Hrvatskoj koje će kupcima nuditi visoko-kvalitetna EVO goriva, pri čemu je bitno istaknuti da sva EVO dizelska i benzinska goriva iz ponude sadrže aditive, što Tifon čini i najvećom mrežom benzinskih postaja koje kupcima nude isključivo goriva s aditivima. EVO goriva poboljšana su inovativnom i inteligentnom EVOTECH formulom, naziv je to njihove linije aditiva, a riječ je o molekuli koja sadrži inteligentne elemente za čišćenje motora, suzbijanje korozije i protiv trenja kod benzinskih te pjenjenja kod dizelskih motora.

U sklopu Fresh Corner gastro koncepta, nudit će se široki izbor toplih i hladnih napitaka, kava pripremljena od pažljivo biranih zrna te svježi sendviči, peciva i hot-dog. Uspjeh koncepta Fresh Corner dokazuje njegova rasprostranjenost u regiji srednje Europe, gdje broji preko 1000 lokacija, dok se u Hrvatskoj nalazi njih više od 100. Povodom svečanog otvorenja Tifon je, na dan otvorenja, počastio kavom sve kupce koji su iskoristili priliku da natoče EVO gorivo. 

Tijekom otvorenja, Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona, naglasio je važnost poslovnice u Makarskoj za Tifonovu razvojnu strategiju. 

- Unatoč pandemiji i nepovoljnoj prošlogodišnjoj situaciji na globalnom tržištu, uspjeli smo ove godine nastaviti s planiranim investicijskim projektima od kojih nam je jedan od važnijih upravo ovo prodajno mjesto u Makarskoj. Naime, Tifon je već dugi niz godina prisutan u velikom dijelu naše zemlje, no ovim projektom u Makarskoj nastavljamo naš razvojni put na jugu Hrvatske. Iznimno nam je drago što će od danas i Makarani i njihovi gosti moći na redovnoj bazi koristiti naša goriva vrhunske kvalitete te uživati u izvrsnoj gastro ponudi našeg Fresh Cornera - rekao je Komnenović.

Sukladno svojoj strategiji društveno odgovornog poslovanja i ponašanja, Tifon je uručio i donaciju u iznosu od 20.000,00 HRK Dobrovoljnom vatrogasnom društvu grada Makarske koje na tom području djeluje još od davne 1936. godine. Upravo njima pripala je čast da uveličaju otvorenje svojim dolaskom dok je prvo punjenje na novootvorenom prodajnom mjestu Tifona bilo punjenje vatrogasnog vozila DVD-a Makarska. 

O Tifonu

Tifon d.o.o. član je MOL Grupe te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 47 prodajnih mjesta i Skladištu naftnih derivata Zabok. Tifon zapošljava oko 500 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, koje pomno prati u razvoju njihovih karijera uz stalnu edukaciju. Gastro koncept Fresh Corner na Tifonovim prodajnim mjestima nudi najvišu kvalitetu gastronomske usluge s naglaskom na apsolutnu svježinu namirnica po pristupačnim  cijenama. U Fresh Corner ponudi kupci mogu pronaći  uvijek svježe pripremljene sendviče, hot dog, pekarske proizvode te iznenađujuće ukusnu kavu. Tifon u Hrvatskoj planira i nadalje ulagati u vrhunsku kvalitetu svojih prodajnih mjesta, obučavanje osoblja te kreiranje novih ponuda u skladu sa suvremenim trendovima dok su Tifonova najveća nagrada svakako zadovoljni kupci.

Vaša reakcija na temu