Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Tko je muškarac koji je gušio svoje dijete? Bio je vojnik, ljubav je tražio u RTL-ovoj emisiji

Tko je muškarac koji je gušio svoje dijete? Bio je vojnik, ljubav je tražio u RTL-ovoj emisiji

Prije par godina izjavio je pred kamerama kako bi se volio oženiti i imati djecu

Velika policijska akcija u Klisu zaključena je večeras uhićenjem odbjeglog Marija Usanovića kojeg se sumnjiči za pokušaj gušenja svojega djeteta u vodi. Tko je ovaj muškarac?

Usanović je 32-godišnjak kojeg je javnost upoznala 2017. godine u RTL-ovom showu 'Samo nebo zna'. Tada je radio kao vojnik u mornarici.

U spomenutoj emisiji tražio je ljubav. Pred kamerama je rekao kako je vesela osoba koja zna što želi u životu. U slobodno vrijeme bavio se, naveo je tada, bodybuildingom, borilačkim sportovima i boksom te dresiranjem svog psa. 

Izjavio je kako je uglavnom bio u dužim vezama te da bi se volio oženiti i, ironično, imati djecu. 

Danas su, podsjetimo, policiju alarmirali liječnici iz splitskog KBC-a nakon što je majka dovela u bolnicu njegovo dijete staro tek nekoliko mjeseci. Curica je zadržana u bolnici na promatranju, a Mario Usanović je priveden u policijsku postaju te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Vaša reakcija na temu