Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ŠibenikIN Tko je zapalio Milanovića?

Tko je zapalio Milanovića?

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Brodarica se ograđuje od tog čina, a kaže da odgovornost nije ni na Turističkoj zajednici

Vijeće mjesnog odbora Brodarica i Vijeće TZ Krapanj-Brodarica osuđuju jučerašnje spaljivanje predsjednika Zorana Milanovića koji je, ne zna se na čiju inicijativu, predstavljao Krnju, izjavio je za ŠibenikIN predsjednik vijeća mjesnog odbora Joško Bačelić.

- U ime Vijeća mjesnog odbora Brodarica, te u svoje osobno ime u potpunosti odbacujemo neprimjereni i neukusni čin na jučerašnjoj pokladnoj manifestaciji održanoj u Brodarici. Vijeće mjesnog odbora Brodarica (niti ja kao predsjednik), a niti Vijeće TZ Krapanj-Brodarica, ni osobno predsjednica Vijeća, s kojom sam još jučer odmah razgovarao, nismo bili upoznati s takvim namjerama grupe mještana koja je kreirala takav neprihvatljivi čin. Dakle, bez obzira na moguće umjetničke i kreatorske slobode na koje se u ovakvim situacijama često poziva, stajališta smo da se tako nešto ne može ni na koji način podržati ili opravdati, ni umjetnički ni politički ni općenito - kazao je Bačelić za ŠibenikIN.

Podsjetimo, novi hrvatski predsjednik Zoran Milanović poslužio je jučer na Brodarici na pokladnoj povorci kao Krnje, dežurni krivac za sve. Kako završi svaki Krnje, tako je završio i predsjednik, izgorio je na lomači. I to u društvu Josipa Broza Tita.

S obzirom na činjenicu da pokladnu svečanost na Brodarici organizira mjesna turistička zajednica, a predsjednik mjesnog odbora tvrdi da nisu bili upoznati s ovom idejom, pitanje je tko je odlučio da Krnjo bude baš Milanović.

Vaša reakcija na temu