Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tomislav Klarić Kukuz novi je predsjednik sinjskog HSLS-a

Tomislav Klarić Kukuz novi je predsjednik sinjskog HSLS-a

Održana je izborna skupština

Izborna skupština ogranka HSLS-a Sinj, čime se nastavlja revitalizacija ogranaka HSLS-a u okviru pripreme za nadolazeće izbore za mjesnu samoupravu održana je danas. Prisustvovali su: predsjednik HSLS-a Dario Hrebak  predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Splitsko-dalmatinske županije Toni Garac, politički tajnik Darko Klasić i kandidatkinja HSLS-a na izborima za Europski parlament na zajedničkoj centralističko-liberalnoj listi, Gabriela Bošnjak.

Dario Hrebak istaknuo je kako je HSLS oduvijek imao svoje tradicionalne birače u Sinju te je uspješno zastupao interese građana Sinja. 

'Danas imamo jednu novu generaciju liberala koja ima ozbiljne ambicije da zastupa upravo zdravorazumske i razvojne politike koje danas praktički ne postoje u gradu Sinju. Uvjeren sam da na sljedećim lokalnim izborima možemo biti iznenađenje i osvježenje za Sinjsku političku scenu', rekao je.

Toni Garac izjavio je da mu je iznimno drago da je HSLS Sinja opet okupio mlade i karijerno izgrađene ljude koji ne ovise o politici, ali žele dati svoj doprinos gradu u kojem žive. 

'HSLS Sinja predvođen novim predsjednikom Tomislavom Klarićem Kukuzom, dobit će veliko povjerenje u Sinju i Cetinskoj krajini i tako doprinijeti i našem rezultatu u Splitsko-dalmatinskoj županiji', poručuje HSLS.

Za predsjednika HSLS Sinja izabran je Tomislav Klarićem Kukuz, potpredsjednik je Mladen Vidić, tajnik Ivan Maras, a članovi predsjedništva postali su Ante Zec, Zoran Klepo, Zvonimir Režić, Josip Bilonić i Goran Matić.

Na kraju Izborne skupštine novom izabranom vodstvu čestitke je uputila i kandidatkinja HSLS na Fair play listi za Europski parlament Gabrijela Bošnjak te im zaželjela uspješan daljnji rad.

Istaknula je i da će u EU parlamentu zastupati važnost poticanja poduzetništva, osobito poduzetništva žena i mladih, koji mogu biti temelj budućeg razvoja Europe.

Vaša reakcija na temu