Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tommy otvorio maximarket u Šibeniku, a investicija je rezultirala i otvaranjem novih 25 radnih mjesta

Tommy otvorio maximarket u Šibeniku, a investicija je rezultirala i otvaranjem novih 25 radnih mjesta

Nalazi se u Ražinama na adresi Narodnog preporoda 1

Trgovački lanac Tommy u subotu je otvorio svoje novo prodajno mjestu u Šibeniku. Nalazi se u Ražinama, na adresi Narodnog preporoda 1.

- Maximarket Tommy u Šibeniku suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban dodatni doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo - poručuju iz Tommyja.

Površina korisnog prostora premašuje 800 metara četvornih s većim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu novoga maximarketa u Šibeniku karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističu odjele svježeg mesa, voća i povrća, delikatese, gastronomije i pekarstva s dnevno svježom ponudom.

- U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša - dodaju iz ove tvrtke.

Ova investicija Tommyja rezultirala je i otvaranjem novih 25 radnih mjesta.

- Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim prodajnim mjestom u Šibeniku, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio i u Šibensko-kninskoj županiji - zaključili su iz Tommyja.

Vaša reakcija na temu