Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Tonći Blažević nakon rasprave o Marjanu bez zaključka: Odrasli ljudi, a kad ih slušaš 'dvi nacrtane ovce' ne bi im dao čuvati

Tonći Blažević nakon rasprave o Marjanu bez zaključka: Odrasli ljudi, a kad ih slušaš 'dvi nacrtane ovce' ne bi im dao čuvati

Uhvatite se nastavka posla odmah - poručio je

Gradski vijećnik HSLS- a Tonći Blažević osvrnuo se na sjednicu o Marjanu koja je završila bez zaključka. Blažević, je podsjetimo, podržao prijedlog Mosta koji nije prošao.

- Marjan je svetinja! Ne damo Marjan tamo nekoj Republici Hrvatskoj! Marjan su nam naši preci ostavili da ga pazimo. Sve lijepe, jake rečenice.  Tvrda kohabitacija zvana SDP+ HDZ danas ne da  'mrskoj' domovini da nam oduzima naše. Nakon svih tih velikih riječi, iz pozadine stiže više 'glasića' koji govore kako se pošumljavanje odgađa do jeseni zbog kampanje za izbore?! Pa upitaš Mirka Ruščića može li se i u proljeće saditi, jer je i on nedavno sadio, i čovjek, iskren po ovome, kaže 'Može!' - iznio je.

 Te poručio:

- Uhvatite se nastavka posla odmah! Odrasli ljudi, a kad ih slušaš prva pomisao je da im 'dvi nacrtane ovce' ne bi dao čuvati.

Vaša reakcija na temu