Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TOP-PLIN Besplatna dostava plinskih boca na području Kaštela, Solina i Trogira u roku sat vremena!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TOP-PLIN Besplatna dostava plinskih boca na području Kaštela, Solina i Trogira u roku sat vremena!

Narudžbe zaprimaju svakim radnim danom od 8 do 19 sati

Top-plin djeluje na području Kaštela, Solina i Trogira, a ova tvrtka nudi besplatnu i brzu dostavu plinskih boca u roku sat vremena.

- Imamo plin u bocama za kućanstvo (10 kg, 7,5 kg, kompozitne i lake), plin u bocama za viličare (TF) i plin za ugostiteljstvo (35 kg). Plin za kućanstvo je standardno propan-butan visoke kvalitete i zajamčene količine, a u ponudi je i čisti propan po potrebi za ugostitelje ili tvrtke - poručili su iz Top-plina, firme koja je već zaslužila visoke ocjene mnogobrojnih korisnika.


Narudžbe zaprimaju svakim radnim danom od 8 do 19 sati pozivom na 021 226 336 ili 099 222 55 99, a dodatne informacije mogu se pronaći na njihovoj web stranici i na društvenim mrežama - Facebooku i Instagramu.

Vaša reakcija na temu