Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TORCIDA: Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate

TORCIDA: Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate

Podigli su poruku ispred Kluba navijača

Marin Ožić Paić ubijen je jučer u Radmilovićevoj ulici. Za njegovo ubojstvo i ono Jurice Torlaka i Marina Bobana sumnjiči se Filip Zavadlav.

U spomen za Ožića Paića Torcida je večeras podigla poruku ispred prostorija Kluba navijača, a u Radmilićevoj ulici zapaljeni su i lumini. 

- Ni krivog ni dužnog ubili te brate, prokleti oni koji ti mrtvo ime blate! Marin Ožić Paić 1995. - 2020. - poručili su.

- U subotu, 11. siječnja 2020. godine, dogodio se jedan od najcrnijih dana koji se u Splitu pamte. Tijekom kaosa koji je vladao na splitskim ulicama nastradao je naš prijatelj i brat s tribine Marin Ožić Paić. Njegova najveća nesreća je ta što se našao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Usmrtio ga je metak koji nije bio namijenjen njemu i nevini mladi život je izgubljen.

Počivaj u miru Božjem. Nikada te nećemo zaboraviti! - objavili su na službenim stranicama.


Vaša reakcija na temu