Foto: ŠibenikIN U pritvor se vraćaju torcidaši koji su kod Knina palicama tukli Srbe dok je igrala Zvezda

U pritvor se vraćaju torcidaši koji su kod Knina palicama tukli Srbe dok je igrala Zvezda

Upali su u kafić u Uzdolju, porazbijali inventar i ozlijedili petero ljudi

Šibenski sud preinačio je odluku suca prema kojoj su sedmorica torcidaša osumnjičena za napad na Srbe u kafiću u Uzdolju pušteni na slobodu. Vraćaju se u istražni pritvor na još dva mjeseca, piše Index. Osumnjičeni su da su napali vlasnika i goste kafića u Uzdolju 21. kolovoza. Sud ih je krajem listopada pustio da se brane sa slobode i odredio im mjere opreza.

Načelnik šibensko-kninske policije otkrio je tada kako su torcidaši izveli napad na Srbe kod Knina.

- Kao dio navijačke skupine iz Splita okupili su se u Splitu i s više vozila krenuli u Uzdolje temeljem prethodnog dogovora zbog utakmice Crvene zvezde. Parkirali su u blizini ugostiteljskog objekta. Jedan je izašao iz automobila i otišao u izvidnicu. Kasnije su ušli u ugostiteljski objekt maskirani fantomkama i napali goste, dok su vozači ostali u automobilima - rekao je načelnik Policijske uprave šibenske. 

Zbog mržnje na nacionalnoj osnovi osumnjičeni su verbalno vrijeđali oštećenu vlasnicu objekta i zatečene goste, uništavali su inventar ugostiteljskog objekta palicama. Potom su palicama napali zatečene goste u objektu zbog čega je njih petero lakše ozlijeđeno, među kojima i bio i jedan maloljetnik.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53848, "");
Pregledaj komentare
29