Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRADICIJA Na susret s kupcima HEP Opskrbe došlo je više od 200 uglednih gospodarstvenika

TRADICIJA Na susret s kupcima HEP Opskrbe došlo je više od 200 uglednih gospodarstvenika

Okupili su se u Briig buotique hotelu na Bačvicama

Nakon Osijeka, HEP Opskrba organizirala je 8. Susret kupaca s vjernim potrošačima u Splitu. Na tradicionalnom susretu sudjelovalo je preko 200 uglednih gospodarstvenika, najvećih kupaca električne energije iz Dalmacije, među kojima i predstavnici jakih tvrtki poput Tommyja, Cemexa, AD Plastika...

Brojne uzvanike pozdravio je direktor Mario Puntarić. Istaknuo je i kako se ovaj susret tematski naslanja na kampanju 'Ponosno svjetlo hrvatske kulture' koja komunicira želju HEP grupe da kontinuirano štiti i aktivno podržava hrvatske kulturne i tradicijske vrijednosti.

- Lijepo je biti u društvu dobrih ljudi, naši tradicionalni susreti s kupcima su i dobra prilika da zaokružimo godinu iza, a s pozitivnom energijom gledamo naprijed. Imali smo promjena, ali trudili smo se da ih kupci ne osjete, dapače, da barem zadržimo nivo - kazao je direktor izražavajući zadovoljstvo što je najveći broj poduzetnika izabrao upravo HEP Opskrbu za svog opskrbljivača.

U pozdravnom govoru je, među ostalim, spomenuo i humanitarne projekte za socijalno osjetljive kategorije društva.

Koliko drže do kupaca, dodajmo, izdvojimo samo brojku od 5.000 sastanaka lani koje su održali s njima sve kako bi im pojasnili što se događa, ukažu i preporuče što i kada ugovoriti.

- Od posebne nam je važnosti razvijati prije svega partnerske odnose, a tek onda relacija kupac-opskrbljivač - podvukao je Puntarić poželjevši poslovnim partnerima u kupcima puno uspjeha u radu.

Susretima se kupci rado odazivaju jer prepoznaju događaj kao priliku za međusobno druženje i razmjenu iskustava s drugim gospodarstvenicima, ali i kao platformu za nove kontakte i poslove. 

Ovogodišnji Susret kupaca HEP Opskrbe održao su u Briig boutique hotelu, a nakon Splita, bit će još u Opatiji i Zagrebu. Druženje s regionalnim kupcima održat će se u Ljubljani. 

Vaša reakcija na temu