Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRADICIJA SE NASTAVLJA Ponovno oštećen spomenik Prvom splitskom partizanskom odredu na Plokitama

TRADICIJA SE NASTAVLJA Ponovno oštećen spomenik Prvom splitskom partizanskom odredu na Plokitama

Prošle godine u ovo vrijeme vandali su ploču sasvim uništili

Ponovno je oštećen spomenik partizanima Prvog splitskog odreda na Plokitama. Netko je po spomen ploči prolio crnu boju, a fotografije nam je poslao koji kaže da ih je slikao jutros, oko 10.30 sati. 

Spomenik Prvom splitskom partizanskom odredu često se nađe na meti vandala. Zadnji put je razlupan prošle godine u ovo vrijeme. Tada je ploča kompletno uništena te je Grad trebao naručiti novu i zamijeniti je. Inače, 26. kolovoza obilježava se 78. godišnjica osnivanja, ali i stradanja pripadnika Prvog splitskog partizanskog odreda, a oštećenja ploče dogode se redovito koji dan prije.   


Vaša reakcija na temu