Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić TRAGEDIJA Mladi rukometaši iz Sinja poginuli na cestama u manje od dva mjeseca

TRAGEDIJA Mladi rukometaši iz Sinja poginuli na cestama u manje od dva mjeseca

RK Kamičak oprostio se od svojih mladih rukometaša. Jednom je bilo 19, drugom samo 18 godina

Cetinski kraj u velikoj je žalosti. Jučer popodne u splitskoj bolnici od posljedica prometne nesreće na Braču umro je 18-godišnji Duje Vučić, mladi rukometaš RK Kamičak iz Sinja. Teško je stradao prije četiri dana u izlijetanju s ceste u Supetru. Motociklom Honda zabio se u stablo nakon izlaska iz blagog zavoja. Hitno je prebačen u splitsku bolnicu gliserom, zbrinut je u Jedinicu intenzivnog liječenja, no ozljede su bile preteške. 

Prije nepuna dva mjeseca u prometnoj nesreći na cesti Otok - Sinj poginuo je Dujin prijatelj, 19-godišnji Jerko Vrca. Ford Focusom proklizao je na mokrom kolniku i prešao na suprotnu stranu ceste. Naišao je teretnjak Mercedes i udario automobil u bok. Vrca je preminuo na mjestu nesreće. 

Vaša reakcija na temu