TRAGEDIJA Mladić umro u šibenskoj bolnici nakon rutinske operacije krajnika

TRAGEDIJA Mladić umro u šibenskoj bolnici nakon rutinske operacije krajnika

Uzrok smrti pokazat će nalaz obdukcije

Tijekom rutinske operacije krajnika u šibenskoj bolnici je prošlog tjedna preminuo 19-godišnji mladić, pišu 24 sata. Imao je zakazan termin za operaciju, a nekoliko sati nakon zahvata je preminuo. Slučaj je potvrdila Sanja Jakelić, ravnateljica bolnice, te dodala da je u tijeku proces unutarnje kontrole.

- Došlo je do tragičnog događaja i odmah smo pokrenuli proces unutarnje kontrole, odnosno unutarnjeg nadzora. Što se tiče uzroka smrti, on još nije poznat jer je nalaz obdukcije samo djelomično gotov - rekla je Jakelić. 

Neslužbeno se doznaje da je mladić od djetinjstva imao određenih zdravstvenih problema, između ostalih i s bakterijom streptokok, te kako su se liječnici nadali da će uklanjanjem krajnika ti problemi napokon nestati, s obzirom na to da se streptokok vrlo često 'taloži' baš u njima. 

Nakon operacije koja je prošlog tjedna izvedena mladić je u prvi mah bio dobro, probudio se iz opće anestezije, ustao je... Nakon toga dobio je infuziju i zaspao. Nakon manje od sat vremena pozlilo mu je, a liječnici su učinili sve što su mogli da ga spase, uključujući reanimaciju. Nažalost, nije mu bilo spasa, a što se točno dogodilo, pokazat će nalazi obdukcije, koji bi trebali biti dovršeni do kraja tjedna. 

Novinari 24 sata su razgovarali i s ocem nesretnog mladića, koji im je, iako potpuno shrvan bolom, rekao: 'Ne želim ništa prejudicirati niti ikoga unaprijed okrivljavati, ali želimo znati istinu. Čekamo nalaze obdukcije kako bismo znali što se stvarno dogodilo. Ne mogu vam ništa više reći, molim vas za razumijevanje...' 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51048, "");
Pregledaj komentare