Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA Planuo dom za osobe s invaliditetom, osam mrtvih!

TRAGEDIJA Planuo dom za osobe s invaliditetom, osam mrtvih!

Ozlijeđeno je tridesetak osoba

Najmanje osmero ljudi je poginulo u nedjelju u požaru doma za osobe s invaliditetom u Češkoj, a ozlijeđeno je tridesetak osoba. Među ozlijeđenima u požaru nekoliko osoba zadobilo je teške ozljede, rekao je u nedjelju glasnogovornik Hitne službe. 

Mnogi stanovnici doma nagutali su se dima. Požar je izbio ujutro u domu za osobe s invaliditetom u gradiću Vejprtyju. Još nije otkriven uzrok požara. 

Gradić je smješten u administrativnoj regiji Usti na sjeverozapadu Češke, blizu Rudne gore na granici s Njemačkom. Sedam vozila hitne pomoći pristiglo je na mjesto nesreće, uključujući dva iz Njemačke. 

Vaša reakcija na temu