Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRAGEDIJA Preminuo 82-godišnjak koji je upao u kanal u Donjem Sitnom

TRAGEDIJA Preminuo 82-godišnjak koji je upao u kanal u Donjem Sitnom

'Smrt je posljedica nesretnog slučaja, ali policijski službenici nastaviti će danas s obavljanjem mjera i radnji i nastavkom utvrđivanja činjenica', poručuju iz policije

Splitska policija nam je potvrdila kako je 82-godišnji muškarac koji je u petak oko 18.30 sati u Donjem Sitnom  pronađen u kanalu tijekom noći preminuo u splitskoj bolnici.

'Iza 19 sati zaprimili smo informaciju da je u mjestu Donje Sitno pronađen ozlijeđeni stariji muškarac koji je pronađen u kanalu. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci, te hitna pomoć.  Utvrđeno je da se radi o 82-godišnjem muškarcu koji je prevezen u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći, ali je tijekom večeri u bolnici preminuo', kazali su nam iz policije.

Prema prvim utvrđenim informacijama koje su policijski službenici sinoć prikupili na terenu, smrt je posljedica nesretnog slučaja.

'Policijski službenici će danas nastaviti s obavljanjem mjera i radnji i nastavkom utvrđivanja činjenica i okolnosti događaja', naglašavaju iz policije.

Na intervenciji su, osim policije i Hitne pomoći bila i četiri vatrogasca i dva vozila DVD Žrnovnica te šest vatrogasaca s dva vozila JVP Split.

Vaša reakcija na temu