Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U DUGOM RATU Dvoje poginulih u požaru u staračkom domu

TRAGEDIJA U DUGOM RATU Dvoje poginulih u požaru u staračkom domu

Vatra je izbila u sobi u kojoj su nađene dvije mrtve osobe

Dvoje mrtvih u požaru u staračkom domu u Dugom Ratu, jedna je osoba prebačena u bolnicu. Prema prvim informacijama, nije životno ugrožena. Dvije osobe stradale su u sobi u kojoj je planulo.

'U 19.20 izbio je požar u zgradi ustanove u Dugom Ratu. Požar je lokaliziran i za sada je 19 osoba evakuirano. Dvije osobe su preminule, jedna osoba je prevezena u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. Kada nastupe uvjeti, obavit će se očevid kako bi se utvrdio uzrok požara', izvijestila je Sanja Nazlić iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Vatrogasci DVD-a Dugi Rat prvi su stigli na intervenciju, doznajemo od zapovjednika Pave Tomića.

'Prva ekipa s tri vatrogasca upućena je na prvi kat u sobu u kojoj je izbio požar. Djelatnica doma ga je već ugasila aparatom. Sve je bilo puno dima pa su se prostorije trebale provjetriti. S viših katova evakuirali smo korisnike doma u prizemlje. U intervenciji je sudjelovalo 30 vatrogasaca iz Omiša i Dugog Rata sa sedam vozila', kazao nam je Tomić.

Vaša reakcija na temu