Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U DUGOPOLJU Muškarac iz Passata napuhao 0,9 promila, ne zna se tko je vozio

TRAGEDIJA U DUGOPOLJU Muškarac iz Passata napuhao 0,9 promila, ne zna se tko je vozio

Tijelo poginulog Igora Nešića iz smrskane Vitare izvukli su vatrogasci

U sudaru na cesti Dugopolje-Koprivno rano jutros poginuo je 29-godišnji Igor Nešić. Tijelo su iz potpuno smrskane Suzuki Vitare izvukli vatrogasci. Kako su pokazali rezultati očevida, u Nešićev terenac zabio se VW Passat koji je naišao iz suprotnog smjera. Vozač je prešao na suprotnu stranu ceste, prešavši pri tom i preko srednjeg prometnog traka kojim vozila skreću s ceste. 

U Passatu su bili 32-godišnjak i 35-godišnjak. Za sada nije pouzdano utvrđeno tko je od njih dvoje vozio, no to ne bi trebao biti neki veći problem. Nakon silovitog udara u Vitaru, u Passatu su se napuhali prednji i bočni zračni jastuci, a na njima su ostali tragovi krvi. Jednom muškarcu iz Passata policajci su utvrdili koncentraciju alkohola od 0,9 promila, drugi je bio bez svijesti pa ga nisu mogli testirati. Obojica su prebačena u splitsku bolnicu, jedan ima po život opasne ozljede. Tužilaštvo je dalo nalog da se napravi toksikološka analiza. 

Sudar se dogodio oko ponoć i 40 na cesti između Koprivna i Dugopolja. Nešić je vozio prema Koprivnu kada se u njega velikom brzinom zabio Passat. O kojoj se brzini radi utvrdit će prometni vještak koji je također bio na očevidu. Ograničenje brzine za smjer iz kojeg je naišao Passat je 50 kilometara na sat. Po svemu sudeći ta brzina je značajno premašena.

Vaša reakcija na temu