Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRAGEDIJA U KAŠTELIMA Sin je na majku prije 15 godina nasrnuo nožem. Danas ju je ubio

TRAGEDIJA U KAŠTELIMA Sin je na majku prije 15 godina nasrnuo nožem. Danas ju je ubio

Nije ovo priča ka šta znamo vidit kad se dogodi ubojstvo 'bija je krasan, sve nas je zateklo šta je napravija', naprotiv, ispričao nam je susjed

Nakon što je u Kaštel Sućurcu sin ubio majku, stanovnici tog mjesta su potreseni, ali kako su nam rekli, nažalost, ne i iznenađeni.

- Platila je nesretna majka koja je bila baš dobra žena, i pokojni otac je isto bio dobričina, ali on, uh, mogao je nekoga i na ulici ubit - kaže nam nekadašnji prvi susjed ubojice Šimuna. L.

Krivi 'državu i društvo što su ga pustili na ulicu, umjesto da je u ustanovi'.

Ispričao nam je i kako je napao majku prije 15 godina, tada je nesretna žena završila s težim ozljedama u bolnici, a on je završio na psihijatrijskom odjelu.

- Puka je davno, vjerojatno od droge, ma nema toga šta nije uzima. Žalosno je šta je eto pušten tako bez nadzora. Mater je činila sve šta je mogla ne bi li mu pomogla - prepričava nam.

Bio je u ratu, pripadnik 141. brigade, a nakon toga je, opisuje susjed, živio od dobre mirovine.

- Brat mu je krasan, on je odselio od njih, u stan kojega je baš Šimun dobio kao branitelj. Još jedna sestra je bila tu, ali je dugo nisam vidio - ispričao je.

Policija je, prema riječima susjeda, dolazila kad bi bilo ekscesnih situacija, ali rijetko.

- Nije ovo priča ka šta znamo vidit kad se dogodi ubojstvo 'bija je krasan, sve nas je zateklo šta je napravija', naprotiv. Pitam se šta su institucije radile da spriječe ovo što se dogodilo - završio je.


Vaša reakcija na temu