Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Ilustracija TRAGEDIJA U ŠVICARSKOJ: 20-godišnji Hrvat nožem ubio majku

TRAGEDIJA U ŠVICARSKOJ: 20-godišnji Hrvat nožem ubio majku

Nakon što je ubio majku, navodno je nazvao policiju i sve im priznao

20-godišnji Hrvat jučer je u Luzernu u Švicarskoj ubio 59-godišnju majku kuhinjskih nožem, prenosi Index. 

- Ne znam što mu se dogodilo - kazao je njegov poznanik, koji je otkrio da je ubojica od malih nogu igrao nogomet za juniore SC Emmen Uniteda. 

- Bio je toliko talentiran da je čak došao u selekcijski tim najboljih i pobijedio u finalu IFV kupa 2017. godine - kazao je poznanik.

Otkrio je da se mladić u posljednjih nekoliko godina 'karakterno promijenio' te da se barem jednom pokušao ubiti. Za vrijeme karnevala 2019. godine bacio se s krova parkirališta, ali je preživio. Nakon pokušaja samoubojstva proveo je šest mjeseci u rehabilitacijskoj klinici. 

- Govorio je da čuje čudne zvukove i da ga glazba smiruje - otkrio je njegov prijatelj.

Nakon što je ubio majku, navodno je nazvao policiju i sve im priznao. Nalazi se u zatvoru i čeka psihijatrijsko vještačenje, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu