Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TRAGIČNA BILANCA Poginula vozačica, 14 ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Klisu

TRAGIČNA BILANCA Poginula vozačica, 14 ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Klisu

Nakon sudara još je nekoliko putnika iz autobusa zatražilo liječničku pomoć

U splitskoj je bolnici nakon sudara dva autobusa u Klisu završilo 14 osoba, doznajemo u KBC-u Split. Isprva je broj ozlijeđenih bio manji, no naknadno je još nekoliko osoba zatražilo liječničku pomoć. Nitko nije u životnoj opasnosti, radi se o lomovima kostiju i trzajnim ozljedama. 

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Klisu poginula je 56-godišnja vozačica Chevroleta. Automobil se nalazi uz autobus koji je jutros vozio liniju Sinj -Split. Vozila je na cesti zadržala zaštitna metalna ograda. 

Autobus koji je vozio vojsku u Sinj nalazi se stotinjak metara dalje, u dvorištu obiteljske kuće. Kako se moglo čuti jutros na mjestu nesreće, autobusu su nakon sudara otkazale kočnice. Ljudi hvale umješnost vozača koji se u vrlo dramatičnim okolnostima uspio snaći i izbjeći teže posljedice.   

Vaša reakcija na temu