Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAMAX 30 GODINA NA TRŽIŠTU Imaju sve što treba, a dostupni su non-stop!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TRAMAX 30 GODINA NA TRŽIŠTU Imaju sve što treba, a dostupni su non-stop!

Internetska trgovina Tramax.hr radi 24/7

Uvijek, ali baš uvijek, po onom famoznom Murphyjevu zakonu - kada vam nešto zatreba - završilo je radno vrijeme dućana i/ili je započeo vikend. Nevjerojatno, ali je tako. 

S tim se nije pomirila ekipa iz Tramaxa, splitske papirnice u najboljim godinama, 'tek' im je 30. Kod njih sve što vam treba možete nabaviti i naručiti - uvijek. Uz svojih pet trgovina smještenih u Splitu, Supetru, Starome Gradu i Sinju, a imaju i onu specijaliziranu za prodaju umjetničkog materijala, za vas su dostupni 24/7 u svojoj internetskoj trgovini. Možete računati na brzu i sigurnu dostavu, a o ponudi ne trebate ni razmišljati - imaju sve što vam treba. Od onih sitnica nužnih učenicima, preko sitnog uredskog pribora poput klamerica, fotokopirnog papira, pisaćeg pribora, pa sve do informatičke opreme poput tonera, tinti i pisača. Ne znamo nabrojati sve jer je Tramax baš to - sve što vam treba.

Cijene, pitate se. I tu su drugačiji od drugih jer cijene su i više nego povoljne. Uostalom, uvjerite se i sami, jednostavno je - ukucajte 'tramax.hr' u pretraživač i uronite u šareni svijet.

Zaboravite neodgovorne dobavljače, zaboravite isporuke koje kasne, zaboravite čekanje - na Tramax se možete osloniti, možete im dati povjerenje, jer istina je kako od 1995. godine u njih vjerujemo.

Vjerovat' ćete i vi, već od prve narudžbe ili posjeta njihovoj poslovnici. 

Vaša reakcija na temu