Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAMAX 30 GODINA NA USLUZI Papirnice poznate po kvaliteti proizvoda i dostupnosti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TRAMAX 30 GODINA NA USLUZI Papirnice poznate po kvaliteti proizvoda i dostupnosti

Standardna dostava na sve splitske adrese stiže unutar 24 sata, a za one udaljenije tu je i kurirska služba

Već 30 godina splitska papirnica Tramax uspješno opslužuje svoje kupce i partnere na području cijele Republike Hrvatske. Uz šest poslovnica po Splitu, Sinju, Hvaru i Braču tu je i web trgovina www.tramax.hr koja sadrži baš sve što vam treba iz domene školskog i uredskog pribora. 

Ono što Tramax papirnice čini omiljenim jest kvaliteta proizvoda i njihova dostupnost upravo kada su Vam potrebni. Jednostavnim procesom narudžbe mailom, telefonski ili kroz web trgovinu i brzom dostavom Vaše poslovanje postaje učinkovitije. Kako biste se mogli usredotočiti na ono u čemu ste najbolji, njihova standardna dostava na sve splitske adrese stiže unutar 24 sata, a za one udaljenije tu je i kurirska služba. Ključno je u ovom neizvjesnom vremenu imati partnera na kojeg se možete osloniti. Njihovi kupci za njih su upravo to - partneri s kojima žele ostvariti izvrsnu i dugoročnu suradnju.

Kao vodeći dobavljač uredskog materijala, Tramax objedinjuje sve što je nužno za produktivan rad, od sitnog uredskog materijala poput klamerica, fotokopirnog papira, pisaćeg pribora, registratora, pa sve do informatičke opreme poput tonera, tinti i pisača. Svoju narudžbu jednostavno možete izvršiti putem web trgovine ili slanjem e-maila, a Tramax će odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Isto tako, ako Vam je potrebna pomoć prilikom odabira adekvatnog proizvoda, možete se obratiti njihovom timu.

Ako težite brzim i sigurnim ispunjenjem vaših narudžbi, Tramax je idealan partner za Vas. Kontaktirajte ih i opremite ili dopunite svoj ured u kratkom roku, bez stresa, uz izbor samo kvalitetne i cjenovno pristupačne robe.

Za sve nedoumice ili pomoć kod odabira i naručivanja, obratite se na info@tramax.hr.

Vaša reakcija na temu