Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAŽE SE DOBROVOLJCI ZA RADOVE Beskućniku sa Žnjana obnavlja se kuća, materijal osigurala nesebična žena

TRAŽE SE DOBROVOLJCI ZA RADOVE Beskućniku sa Žnjana obnavlja se kuća, materijal osigurala nesebična žena

Trebalo bi samo dati ruke u 'baušteli'

Beskućnik Ivan Terzić koji je preko noći ostao bez svega i dane provodi na Žnjanu dirnuo je srca mnogih ljudi, ali posebnu gestu i dobrotu pokazala je Tina Topalušić (Omelić).

Pogođena njegovom sudbinom, u kratko vrijeme je organizirala posebnu akciju, obnovu Ivanove kuće u Vrlici. Izuzetna gospođa je riješila materijal i sve potrebno za radove, a sada samo traži dobre ljude voljne pomoći u postavljanju knaufa.

- Spremna sam platiti gorivo, obroke i pristojnu cijenu, samo neka se jave dobrovoljci koji se razumiju u bauštelu, da riješimo zidove i da što prije Ivan useli u svoje - pozvala je.

Nesebična Tina svakodnevno odlazi do Ivana i odvozi ga u svoj kafić gdje se okrijepi.

- Kad sam čula za njegovu sudbinu i otkada sam prvi put ga vidjela, naprosto ga nisam mogla više prepustiti sudbini - kaže velikodušna Tina koja je, inače, udovica i samohrana majka.

Oduševila je i njegova skromnost, jedva ga je nagovorila na pomoć.

Jednu lijepu priču dobra je žena pokrenula, sada samo traži asistenciju da se sretno završi priča čovjeka s kojim se sudbina okrutno poigrala.

Vaša reakcija na temu