Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by Borko Manigoda from Pixabay Tražite posao? Evo ponude u Dalmaciji!

Tražite posao? Evo ponude u Dalmaciji!

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

New Yorker d.o.o. zapošljava suradnika u prodaji (m/ž) u Zadru, Šibeniku i Makarskoj. Prijave su otvorene do 19.5. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Aplicirajte.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama roštilj majstor (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), kuhar za rad na roštilju (m/ž), kuhar (m/ž), kuhar/ sous chef (m/ž). Mjesto rada je Stari Grad ili Grad – Hvar. Poslodavac nudi rad u profesionalno opremljenom restoranu, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok i radnu odjeću. Prijavite se.

Strabag zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Lokacija rada je Kaštela, a prijaviti se možete najkasnije do 20.5. Potrebni su uvjeti završeno stručno osposobljavanje za rukovanje građevinskim strojevima, vozačka dozvola B kategorije, minimalno godinu dana iskustva u radu na stroju te samostalnost, pouzdanost i točnost. Prijavite se.

Deltron zapošljava poslovnog administratora (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijaviti se možete najkasnije do 15.5. Posao podrazumijeva internu i eksternu komunikaciju, organiziranje i vođenje protokola društva, rad, nadzor i koordinaciju aktivnostima u sustavu upravljanja dokumentima, organizaciju i arhiviranje dokumenata i slično. Poslodavac nudi ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu, stimulativna primanja i stalno praćenje rezultata rada, kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika i službeni mobitel. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji operator 2 (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijaviti se možete do 20.5. Uvjeti su srednja stručna sprema ili KV poželjno tehničkog ili grafičkog smjera, a poželjno je radno iskustvo od najmanje tri mjeseca na sličnim ili istim poslovima. Potrebno je izvrsno poznavanje rada u MS Office programima te je poželjno iskustvo rada s HACCP i ISO normama. Aplicirajte.

Manpower zapošljava za potrebe klijenta na poziciji Finance Director (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 20.5. Potrebne su vještine rješavanja problematike, donošenja odluka, strateškog planiranja, snažne kvantitativne i analitičke kompetencije te izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine. Očekuje se minimalno petogodišnje iskustvo rada na sličnim poslovima, visoka stručna sprema iz ekonomija te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Dolex d.o.o. traži voditelja smjene distributivnog skladišta (m/ž). Lokacija rada je Poličnik, a prijave su otvorene do 2.6. Posao obuhvaća radne zadatke zaprimanja, skladištenja i izdavanja robe i popratne dokumentacije, nadzor i organizaciju rada zaposlenika u distribucijskom skladištu te ažurno evidentiranje i praćenje stanja roba na skladištu. Poslodavac nudi rad u stabilnog firmi, redovita i stimulativna primanja te mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se.

Natural Elements d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 21.5. Posao podrazumijeva obilazak ljekarni, prezentaciju i promociju proizvoda. Potreban je farmaceutski smjer obrazovanja i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Marigold d.o.o. zapošljava montera namještaja (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 30.5. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i predviđenu plaću od 7.500 kuna. Provjerite više ovdje.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Rok prijave je 26.5. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Za dodatne poslove iz Dalmacije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaša reakcija na temu