Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Tražite posao? Evo što se nudi u Dalmaciji!

Tražite posao? Evo što se nudi u Dalmaciji!

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Dupin d.o.o. zapošljava komercijalista na terenu za Zadar i Zagreb (m/ž). Prijave su otvorene do 6.12. Posao se sastoji od razvijanja prodaje, distribucije, te unapređenje prodaje prema definiranim ključnim kupcima i slično. Potrebno je poznavanje terena i kupaca, obvezno iskustvo u FMCG sektoru, lako uspostavljanje dobrih poslovnih odnosa s potencijalnim i održavanje kontakata s postojećim klijentima. Traži se radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac osigurava službeno vozilo na korištenje. Prijavite se.

Massello d.o.o. traži montera namještaja (m/ž) u Trogiru. Prijaviti se možete najkasnije do 1.12. Potrebna je srednja stručna sprema te iskustvo u radu. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Aplicirajte.

Geodezija d.o.o. zapošljava geodeta (m/ž) u Kaštel Kambelovcu. Rok prijave je 20.12. Očekuje se minimalno završena srednja stručna sprema te poznavanje osnova informatike. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Mala vala maslina d.o.o. traži voditelja gradilišta – poslovođu na gradilištu (m/ž). Mjesto rada je Trogir, a rok prijave je 19.12. Uvjeti su znanje čitanja projektne dokumentacije i nacrta, izražene organizacijske i komunikacijske sposobnosti, iskustvo organizacije gradilišta te poznavanje materijala i strojeva za rad na gradilištu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te četiri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Provjerite više ovdje.

Bio Krystallos d.o.o. zapošljava telemarketing operatera (m/ž) za rad u Splitu. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a rok prijave je 13.12. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja. Nije potrebno predznanje jer se za posao osposobljava od strane poslodavca. Više na linku.

Dinamički kadrovski servisi d.o.o. traže generalnog menadžera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 5.12. Traži se radno iskustvo od deset godina te viša ili visoka stručna sprema. Primarna uloga i odgovornost generalnog menadžera je vodstvo, pružanje usluga radne snage na razini ureda ili na lokalnoj razini. Više na linku.

Pejda Repić Slavica Spec. Ort. za radnike zapošljava zubnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Trogir, a rok prijave 28.11. Posao obuhvaća asistiranje u zubnoj ordinaciji. Traži se završena srednja stručna sprema te znanje engleskog jezika. Detalje o prijavi pronađite na linku.

Boost d.o.o. zapošljava posrednika u prodaji nekretnina (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 5.12. Traži se srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Posao se sastoji od poslova posredovanja u prodaji nekretnina. Provjerite detalje ovdje.

Conty plus d.o.o. zapošljava djelatnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a prednost donosi završeni smjer za strojarskog ili drvnog tehničara. Posao obuhvaća rad na stroju za obradu drva. Provjerite više putem linka.

Galeb dalmatinska trikotaža d.d. traži voditelja održavanja (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog smjera. Poželjno je posjedovanje položenog stručnog ispita iz protupožarne zaštite i ispita za rukovatelja posudama stlačenih plinova. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove iz Dalmacije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaša reakcija na temu