Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Od mornara, preko inženjera i krojača do frizera

TRAŽITE POSAO? Od mornara, preko inženjera i krojača do frizera

Evo što se sve nudi u Dalmaciji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Euronautic d.o.o. zapošljava mornara u charteru (m/ž) u Biogradu na Moru i Pirovcu. Rok prijave je 27.10. Potrebni su ljubaznost i profesionalnost, obvezno poznavanje engleskog jezika na dobroj komunikacijskoj razini, vozačka B kategorije, dozvola za upravljanje brodicom B kategorije poželjna. Prijavite se.

Koncept Savjetovanje j.d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž). Lokacija rada je Split, a prijave su otvorene do 20.10. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, upis u imenik ovlaštenih voditelja građenja, petogodišnje radno iskustvo u vođenju građevinskih projekata te samostalnost u radu, inicijativna, usmjerenost ka rješenju i interdisciplinirani pristup radu. Potrebno je poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Vallis Aurea Delikatese j.d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Splita. Rok prijave je 22.10. Poželjno je iskustvo u HoReCa i Retail prodaji. Aplicirajte.

Dolex zapošljava organizatora cestovnog prometa (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 3.11. Poslodavac nudi stabilnu firmu, redovita i stimulativna primanja, upražnjeno radno mjesto, mogućnost napredovanja i izglednu mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Aplicirajte.

Nordex zapošljava na poziciji Lead Techinician (m/ž) u Benkovcu. Prijave su otvorene do 28.10. Poslodavac traži iskustvo u koordiniranju tima, iskustvo na sličnim poslovima, komunikacijske vještine, orijentiranost na kupce, sposobnost rada na visini i fizička spretnost. Prijavite se.

Primošten d.d. zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž). Lokacije rada obuhvaćaju Primošten i Gradac, a prijave su otvorene do 21.10. Traži se viša stručna sprema relevantnog područja, minimalno petogodišnje iskustvo rada, poznavanje praktičnog rada, iskustvo korištenja MS Officea i AutoCada. Aplicirajte.

Trgovački obrt Jagla traži krojača (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 29.10. Potrebno je iskustvo na traženim poslovima u trajanju od pet godina. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Uslužno trgovački obrt Moj stil zapošljava frizera (m/ž). Mjesto rada je Baška Voda, a prijave su otvorene do 31.10. Posao obuhvaća šišanje, pranje, bojanje i uvijanje kose. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži analitičara proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a prijave su otvorene do 22.10. Uvjeti su diploma ekonomije ili poslovne administracije, radno iskustvo od najmanje godinu dana na sličnim ili istim poslovima, izvrsno poznavanje metodologije i alata u području kontrolinga, poznavanje rada u MS Officeu. Prijavite se.

Vajsman Gradnja j.d.o.o. zapošljava radnika u graditeljstvu (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica, a prijave su otvorene do 20.10. Poslodavac nudi primanja do 10.000 kuna. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Dalmacije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare