Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: pixabay.com Tražite posao? Ove firme trebaju zaposlenike!

Tražite posao? Ove firme trebaju zaposlenike!

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 24.7. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Prijavite se.

Strabag d.o.o. zapošljava geodetkinju/ geodeta, rukovatelja građevinskim strojevima – mini demper (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Trogir – Kaštela, a rok prijave 30.7. Aplicirajte na linku.

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 10.8. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

Deltron traži voditelja projektne podrške (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 23.7. Poslodavac nudi službeni automobil, mobilni uređaj i prijenosno računalo. Nude se stimulativna primanja i zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Potrebno je minimalno trogodišnje radno iskustvo na području tehnike grijanja i hlađenja. Prijavite se ovdje.

Puntin zapošljava konobara (m/ž) u mjestu Drašnice. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite više na linku.

Dolex d.o.o. traži voditelja skladišta (m/ž) u Poličniku. Rok prijave je 26.7. Očekuje se sposobnost organizacije rada i samostalnog vođenja distribucijskog skladišta, uvjerenje za upravljanje viličarom, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Klas 1994 d.o.o. traži prodavača kruha i peciva (m/ž) u mjestu Trilj. Rok prijave je 8.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite kako aplicirati.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Traži se dobro poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu, predanost u radu i proaktivnost. Poslodavac nudi rad s najnaprednijom tehnologijom i razne benefite za zaposlenike. Rok prijave je 26.7. Aplicirajte.

Manpower zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž) u Splitu i Metkoviću. Rok prijave je 18.7. Potrebne su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost k rezultatima, upornost i organiziranost te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje i aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts traži barmena (m/ž), mesara (m/ž), pizza majstora (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kuhinjski radnik/ perač suđa (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž). Lokacije rada su Bol na Braču i Omiš. Provjerite detalje poslova i prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Dalmacije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaša reakcija na temu