Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Titan Media d.o.o. zapošljava Junior UI/UX Designer (m/ž) u Kašteli. Ovo je mala marketinška agencija koja radi sa klijentima iz raznovrsnih industrija pružajući im usluge digitalnog marketinga, uključujući web dizajn, SEO, grafički dizajn, social media marketing i management. Nude mnoge pogodnosti poput rada na neodređeno, mogućnost razvoja kroz edukacije i slično. Prijaviti se možete do 25.11.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta upravljanja zalihama (m/ž). Mjesto rada je Dugopolje. U opisu posla je optimizacija zaliha u skladištu i u trgovinama te kvalitetno upravljanje narudžbama prema dobavljaču. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja te priliku za razvoj i napredovanje u brzorastućoj retail kompaniji. Prijavite se do 08.12.2023. putem linka.

Starboard d.o.o. traži Djelatnika u bistrou (m/ž) u Splitu. Kandidat mora biti član studentskog servisa. Radi se na nekoliko sati dnevno – nepuno radno vrijeme. Prijavite se na linku do 24.11.2023.

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava Vozača dostavljača (m/ž) – C ili B kategorija na nekoliko lokacija na hrvatskoj obali. Opis posla je dostava robe kupcima, komisioniranje robe, istovar i utovar te slaganje ambalaže. Poslodavac će pružiti dvije vrste stimulacije na razini svakog mjeseca koje ovise o rezultatu kompanije te vašem postizanju zadanih ciljeva koji se prate kroz program. Prijavite se putem linka do 27.11.2023.

Ancient Tours d.o.o. zapošljava više osoba na poziciji Turistički vodič (m/ž) u Splitu. Traže različite vodiče na više jezika – španjolski, njemački, francuski, talijanski i engleski. Opis posla je vođenje turističkih tura po centru grada Splita - Dioklecijanove palače. Prijavite se putem linka do 31.12.2023.

Sunce Hoteli d.o.o. / Bluesun zapošljava na pozicijama Stručni suradnik u računovodstvu (m/ž), Korporativni voditelj odjela namještaja (m/ž) i Korporativni Chef (m/ž) na nekoliko lokacija. Poslodavac nudi dodatne pogodnosti (mjesečne nagrade, božićnica, naknada za prijevoz, topli obroci i ostali benefiti). Prijaviti se možete na linku do 30.11.2023.

Mamut fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / blagajnika u kladionici (m/ž) u Kaštelu Novom. U opisu posla se nalazi primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima te isplata dobitaka. Poslodavac osigurava mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Prijavite se putem linka do 06.12.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Restaurant Partnership Manager (m/f) u Hrvatskoj i Austriji. U opisu posla se nalazi izgradnja odnosa s restoranima, pregovaranje o partnerstvu s njihovim vlasnicima i uspješno uključivanje na platformu tvrtke. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja na temelju performansa. Prijavite se putem linka do 13.12.2023.

Le Meridien Lav, Split zapošljava Asistenta voditelja prijamnog ureda (m/ž). Traže dinamičnu i visoko motiviranu osobu, pedagoškog usmjerenja, s iskustvom od najmanje 3 godine na sličnim poslovima, poznavanjem najmanje engleskog i motivacijom za rad u hotelu visoke kategorije. Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete do 25.11.2023. putem linka.

MySeaTime Yachtcharter d.o.o. zapošljava Pomoćnog djelatnika u charter bazi (m/ž) u Segetu Donjem. U opisu posla je čišćenje i/ili pranje plovila, sitni popravci prema uputama i check in/out. Poslodavac nudi isplatu putnih troškova. Prethodno znanje nije potrebno. Prijavite se putem linka do 09.12.2023.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr za još oglasa. Sretno!

Vaša reakcija na temu