Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tumisu from Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, posjetite posao.hr. Istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Studenac d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad na nekoliko Potrebna je NKV ili SSS, sistematičnost, točnost i odgovornost. Nude se redovita primanja, mjesečne stimulacije, plaćeni troškovi prijevoza, dodatci za rad nedjeljom i praznikom, božićnica, uskrsnica, i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 29.6.2024.

Pharma Maac d.o.o. traži Medicinskog predstavnika (m/ž) za rad u Splitu. Potrebna je VSS, vozačka dozvola B kategorije, te aktivno poznavanje rada na računaru. Nude se rad na neodređeno vrijeme i mogućnosti profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 26.6.2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Predstavnika prodaje (m/ž) za rad u Makarskoj. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme, stabilna primanja s neograničenom mogućnošću zarade, fleksibilno radno vrijeme, organizirana edukacija te mogućnost napredovanja i raznih nagrada. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

Travemo Club d.o.o. traži Travel Designera (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, mogućnost dugotrajnog zaposlenja, rad od kuće, službeni laptop i mobitel. Prijavite se putem linka 28.6.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Trogiru. Potrebno je imati najmanje završenu srednju školu i voljeti rad s ljudima, dok iskustvo u trgovini predstavlja prednost. Nude se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 26.6.2024.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za rad u automat klubu u Kaštel Lukšiću. Potrebna je komunikativnost, ljubaznost, spremnost na timski rad i učenje, dok prethodno radno iskustvo nije nužno ali je prednost. Nude se stimulacije i bonusi, prilike za napredovanje, mentor i obuka, te slobodan dan za rođendan. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's nudi nekoliko novih pozicija (m/ž) za rad u svojim restoranima na različitim lokacijama u Poreču, Rovinju, Puli, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu. Nudi se konkurentna plaća, ovisno o lokaciji, plaćeni liječnički pregled, osiguranu uniformu i radnu obuću, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara (m/ž) za viličare za područje Zagreba i okolnih županija. Nude se stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno vrijeme, mogućnost razvoja karijere unutar tvrtke, stručno školovanje u inozemstvu, uredno radno vrijeme, terensko vozilo, te mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

AS Kramar d.o.o. traži kandidate za dvije novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Kaštel Lukšiću. Radi se na određeno, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Od kandidata se očekuje SSS/VŠS/VSS u trgovačkom, tehničkom ili ekonomskom području, komunikativnost, točnost, organiziranost, odgovornost, snalažljivost, vozačka dozvola B kategorije, dobro poznavanje rada na računalu te minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Građevinski radovi Hrvoj d.o.o. traži Montera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž) za izradu instalacija centralnog grijanja i klimatizacije u stambenim zgradama. Posao je u Njemačkoj i Hrvatskoj, a nudi se odlično plaćena satnica od 15 eura, plaćeni smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo s instalacijama centralnog grijanja, te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 22.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu