Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hamonazaryan1 / Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr, pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

Le Méridien Lav, Split traži Noćnog voditelja smjene (m/ž) za rad u recepciji hotela. Potrebno je iskustvo od najmanje 3 godine i odlično znanje dva strana jezika, uključujući engleski. Prijavite se putem linka do 4.10.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Amper Group d.o.o. traži Električara (m/ž) za rad u Splitu i okolici. Poslodavac nudi konkurentnu plaću (1400-1700 €), nagrade za kvalitetan rad te mogućnost napredovanja i smještaja. Prijavite se putem linka do 8.10.2024.

Ramda d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Kaštel Sućurcu. Potrebna je srednja škola (4 godine) i najmanje jedna godina radnog iskustva. Zapošljavanje je na određeno. Poslodavac nudi naknadu za prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 09.10.2024.

Atena - Smart Care, s.r.o. traži Konzultanta u agenciji za zapošljavanje (m/ž) za rad u Splitu. Potrebno je poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stabilno zaposlenje te plaću od 100-1200 € Prijavite se putem linka do 8.10.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu i Splitu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, prosječnu plaću od 1.050 € neto 2 slobodna dana u tjednu te pristup online platformi za učenje stranih jezika. Prijavite se putem linka do 04.10.2024.

Manas d.o.o. traži Pomoćnog konobara (m/ž) za rad u Splitu. Radno vrijeme je od 07:30 do 11:30, u periodu od 16.09. do 15.10.2024. Poželjno je radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se putem linka do 6.10.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Nude se stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno vrijeme, terensko vozilo, mobilni telefon i laptop. Potrebno je iskustvo u elektronici, mehanici ili autoelektrici, kao i vozačka dozvola B. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Monter namještaja (m/ž) za rad u Splitu. Potrebno je najmanje 9 mjeseci iskustva u montaži, dobro znanje engleskog jezika, te vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za prehranu, plaćen smještaj i dinamičnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

Deltron d.o.o. traži Inženjera strojarstva - Suradnika tehničke podrške za rad u Splitu. Kandidat treba biti diplomirani inženjer strojarstva, poznavati AutoCAD i MS Office, te aktivno koristiti engleski jezik. Prednost imaju kandidati s vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se putem linka do 1.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu