Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika na portalu posao.hr, pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Nattoni International traži Voditelja regije Južna Dalmacija (m/ž) za Split. Pozicija uključuje upravljanje i optimizaciju rada više prodavaonica modne odjeće od Splita do Dubrovnika, uključujući otoke. Nude se atraktivne financijske stimulacije te službeni automobil za privatnu upotrebu. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Vozača - dostavljača u internet prodavaonici i Voditelja prodavaonice (m/ž). Nudi se rad u prijateljskom okruženju, redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza, te atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

Le Méridien Lav, Split traži Stolar-Mehaničara (m/ž) za svoj Odjel održavanja u Podstrani. Od kandidata se očekuje minimalno 3 godine iskustva na sličnim poslovima, znanje obrade i održavanja drvenih površina, te rad s mehaničarskim i stolarskim alatima. Prijavite se putem linka do 3.11.2024.

Hervis d.o.o. traži Zamjenika voditelja odjela (m/ž) za City Center One u Splitu. Nudi se redovita isplata plaća, bonusi, edukacije, te mogućnost napredovanja. Ako ste motivirani i volite izazove, prijavite se putem linka do 4.11.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Nude se stimulativna primanja, zaposlenje na neodređeno vrijeme, terensko vozilo, mobilni telefon i laptop. Potrebno je iskustvo u elektronici, mehanici ili autoelektrici, kao i vozačka dozvola B. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Deltron d.o.o. traži Suradnika u računovodstvu (m/ž) za rad u Splitu. Od kandidata se očekuje SSS/VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja, poznavanje računovodstvenih postupaka, bilanciranja, i izrade završnih računa, kao i napredno korištenje MS Office-a. U ponudi su klizno radno vrijeme, mogućnost učenja i nagrade za poslovne uspjehe. Prijavite se putem linka do 20.10.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Agenta za prodaju luksuznih nekretnina (m/ž) za rad u Splitu i još nekoliko gradova. Od kandidata se očekuje aktivno promoviranje i prodaja nekretnina, razvijanje dugotrajnih odnosa s klijentima te praćenje tržišnih trendova. Poželjno je iskustvo u sektoru nekretnina. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Monter namještaja (m/ž) za rad u Splitu. Potrebno je najmanje 9 mjeseci iskustva u montaži, dobro znanje engleskog jezika, te vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za prehranu, plaćen smještaj i dinamičnu radnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž) za rad u Kaštel Sućurcu. Od kandidata se očekuje minimalno završena srednja škola. Iskustvo u trgovini je prednost, ali nije uvjet. Nude se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi za prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu