Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

TRAŽITE POSAO? Provjerite tko trenutno traži radnike

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Istražite 10 najnovijih poslova na portalu posao.hr, pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta (m/ž) za rad na računalu u Splitu. Od kandidata se očekuje elementarno znanje za rad na računalu i poznavanje njemačkog i/ili nizozemskog jezika (minimalno razine B). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s početnom mjesečnom plaćom od 1.000 do 1.200 € neto. Prijavite se putem linka do 9.11.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Splitu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, prosječnu neto plaću od cca 1.100 € te fleksibilno radno vrijeme s 2 slobodna dana tjedno. Prijavite se putem linka do 6.11.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Vozača - dostavljača u internet prodavaonici i Voditelja prodavaonice (m/ž). Nudi se rad u prijateljskom okruženju, redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza, te atraktivne mjesečne stimulacije ovisno o učinku. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika / Prodavača (m/ž) za rad u Splitu. Od kandidata se očekuje najmanje završena srednja škola. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

Le Méridien Lav, Split traži Stolar-Mehaničara (m/ž) za svoj Odjel održavanja u Podstrani. Od kandidata se očekuje minimalno 3 godine iskustva na sličnim poslovima, znanje obrade i održavanja drvenih površina, te rad s mehaničarskim i stolarskim alatima. Prijavite se putem linka do 3.11.2024.

Hervis d.o.o. traži Zamjenika voditelja odjela (m/ž) za City Center One u Splitu. Nudi se redovita isplata plaća, bonusi, edukacije, te mogućnost napredovanja. Ako ste motivirani i volite izazove, prijavite se putem linka do 4.11.2024.

Atena - Smart Care, s.r.o. traži Konzultanta u agenciji za zapošljavanje (m/ž) za rad u Splitu. Od kandidata se očekuje iskustvo u zapošljavanju ili poslovima koji uključuju telefonsku komunikaciju, uz izvrsne komunikacijske vještine i poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi stabilno zaposlenje, bonuse i fleksibilnost radnog vremena. Prijavite se putem linka do 30.10.2024.

Deltron d.o.o. traži Suradnika u računovodstvu (m/ž) za rad u Splitu. Od kandidata se očekuje SSS/VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja, poznavanje računovodstvenih postupaka, bilanciranja, i izrade završnih računa, kao i napredno korištenje MS Office-a. U ponudi su klizno radno vrijeme, mogućnost učenja i nagrade za poslovne uspjehe. Prijavite se putem linka do 20.10.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Agenta za prodaju luksuznih nekretnina (m/ž) za rad u Splitu i još nekoliko gradova. Od kandidata se očekuje aktivno promoviranje i prodaja nekretnina, razvijanje dugotrajnih odnosa s klijentima te praćenje tržišnih trendova. Poželjno je iskustvo u sektoru nekretnina. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu