Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tražite posao? U ovim firmama vas možda čeka!

Tražite posao? U ovim firmama vas možda čeka!

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za dodatke prehrani na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 9. 6. Kako biste se prijavili kliknite ovdje.

Poznata hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na sljedećim pozicijama u Zadru: spasilac na plaži (m/ž)kuhar / pomoćni kuhar (m/ž)konobar / pomoćni konobar (m/ž)recepcionar (m/ž) te sobar (m/ž). Rok prijave na ove natječaje je 15. 6. Zanima Vas rad u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi? Proaktivni ste i ambiciozni? Tvrtka Falkensteiner Hotels & Residences je upravo ono što tražite! Prijavite se.

Tvrtka Dolium d.o.o., ekskluzivni zastupnik Paulaner piva za Hrvatsku zapošljava na poziciji komercijalist (m/ž). Traži se snalažljiva, komunikativna i odgovorna osoba koja će uz pomoć voditelja graditi svoju prodajnu mrežu kupaca te svakodnevno obilaziti postojeće i potencijalne kupce na području Zadarske županije. Rok prijave je 01.06. Kliknite ovdje za više informacija.

Poznata agencija My Fides j.d.o.o. traži kuhara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), konobara (m/ž) te pizza majstora (m/ž) za sezonski rad u Zadru. Plaća se razlikuje ovisno o poziciji i vremenskom razdoblju te seže do iznosa od 14.000 kuna. Sve natječaje ove agencije možete potražiti na linku.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Imotskom, Zadru, Makarskoj, Supetru te Biogradu. Uz zaprimanje ambalaže, radnik će rukovati sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13. 6. Prijaviti se možete na linku

Olivia Green Camping, mali privatni eko kamp u Tisnom traži radnike za sljedeće pozicije: barmen / šanker u pool baru (m/ž), konobar u pool bar-u (m/ž), konobar u restoranu (m/ž), stručni suradnik u prodaji i marketingu (m/ž), noćni čuvar / recepcionist (m/ž), vrtlar (m/ž), domar (m/ž), sobar (m/ž). Osiguran je smještaj te dva obroka dnevno. Rok prijave je 2. 6. Za više informacija kliknite ovdje.

Ankora-nautika d.o.o. traži čak dvadeset perača brodova u Šibeniku za unutarnje i vanjsko čišćenje brodova. Radi se o sezonskom poslu. Iskustvo nije potrebno. Očekuje se završena srednja škola. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 20. 6. možete potražiti na linku.

Tvrtka Dolex traži samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je grad Solin. Nudi se rad u stabilnoj i profitabilnoj kompaniji, redovna primanja, mogućnost napredovanja i zapošljavanja na neodređeno. Kandidat mora imati minimalno četiri godine radnog iskustva. Očekuje se znanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Za više detalja kliknite ovdje.

Gricko d.o.o. traži osobu za pripremu i posluživanje brze hrane (m/ž) i to zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Trogir. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Radno iskustvo nije potrebno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Kogo d.o.o. traži spremača (m/ž) za rad u Apartmanskom naselju Prišćapac. Smještaj i hrana su osigurani. Mjesečna plaća je u iznosu od 5.000 kuna. Za detalja o načinu prijave kliknite ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaša reakcija na temu