Foto: pixabay.com Tražite posao? U ovim firmama zapošljavaju

Tražite posao? U ovim firmama zapošljavaju

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Strabag d.o.o. zapošljava geodetkinju / geodeta, rukovatelja građevinskim strojevima – mini demper (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Trogir – Kaštela, a rok prijave je 30.7. Aplicirajte na linku.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika za kupce autoservisnog sektora (m/ž) za područje srednje Dalmacije. Rok prijave je 13.7. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema i spremnost na stalni terenski rad. Poslodavac nudi odgovarajuću fiksnu plaću sa stimulativnim dijelom sukladnim učinku te službeno vozilo. Prijavite se na linku.

Frigooprema d.o.o. traži servisera rashladnih i klimatizacijskih uređaja/ elektrotehničara (m/ž). Lokacije rada su Šibenik, Zadar i Split, a rok prijave 13.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i samostalnost u obavljanju poslova. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

Canicula d.o.o. zapošljava djelatnika za preradu ribe (m/ž). Mjesto rada je Gizdavac, a rok prijave 10.7. Poslodavac osigurava smještaj, a potrebno je više osoba za rad. Prijavite se.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava na otoku Pagu na sljedećim pozicijama: pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), šanker/ barmen (m/ž), voditelj tehničke službe gradilišta (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž). Osigurani su smještaj i obroci. Provjerite detalje i aplicirajte.

Dolex d.o.o. traži voditelja skladišta (m/ž) u Poličniku. Rok prijave je 26.7. Očekuje se sposobnost organizacije rada i samostalnog vođenja distribucijskog skladišta, uvjerenje za upravljanje viličarom, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Traži se dobro poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu, predanost u radu i proaktivnost. Poslodavac nudi rad s najnaprednijom tehnologijom i razne benefite za zaposlenike. Rok prijave je 26.7. Aplicirajte.

Manpower zapošljava agenta terenske prodaje (m/ž) u Splitu i Metkoviću. Rok prijave je 18.7. Potrebne su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost k rezultatima, upornost i organiziranost te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje i aplicirajte.

House of Jobs zapošljava za potrebe klijenta na pozicijama: kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i zavarivač (m/ž). Lokacija rada je Makarska. Potrebno je radno iskustvo. Pogledajte uvjete i prijavite se ovdje.

Bluesun Hotels & Resorts traži barmena (m/ž), mesara (m/ž), pizza majstora (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kuhinjski radnik/ perač suđa (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž). Lokacije rada su Bol na Braču i Omiš. Provjerite detalje poslova i prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Dalmacije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69532, "");
Pregledaj komentare
29