Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TREĆA SREĆA Ni danas nije izabran predsjednik GK Spinut, iduća sjednica elektronska

TREĆA SREĆA Ni danas nije izabran predsjednik GK Spinut, iduća sjednica elektronska

Opet je predložen kandidat HDZ-a, no nije dobio dovoljan broj glasova

Spinut i dalje nema predsjednika. Ni danas nije izabran. Kao i prije 10 dana, predložen je Enco Kovačević iz HDZ-a, no nije dobio potreban broj glasova. Stjepan Merčep, treći član Vijeća iz redova HDZ-a nije se pojavio danas, kao ni na posljednjoj sjednici Vijeća. Tako je Kovačević dobio tri glasa za i tri glasa oporbe (SDP – Nova ljevica) protiv. Zamjenik predsjednika (nezavisni) Zoran Sambol najavio je kako će iduća sjednica biti elektronska. Hoće li i to pomoći da GK Spinut do isteka roka 22. lipnja dobije predsjednika, ostaje za vidjeti. 

GK Spinut ostao je bez predsjednika Andrije Čaljkušića prije mjesec dana nakon što se otkrilo da je usmeno tražio probijanje ceste između Gajeve i Mandalinskog puta. Oporba je zatražila sjednicu na kojoj bi se odlučivalo o njegovom povjerenju, no Čaljkušić je dao ostavku i na mjesto predsjednika i člana Vijeća. HDZ je umjesto Čaljkušića u Vijeće delegirao Mateu Grbešu, no problem s  vijećnikom Merčepom nisu uspjeli riješiti. 

Temeljni ogranak HDZ-a Spinut pod predsjedanjem Andrije Čaljkušića zatražio je njegovo isključenje iz stranke. Merčep nam je, pak, kazao da bi trebalo isključiti iz Čaljkušića jer u Spinut doveo DORH zbog sumnje u nezakonito korištenje kotarskih prostorija te zbog 15 tisuća kuna podignutih s računa bez suglasnosti Vijeća. 

Vaša reakcija na temu