Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TREĆE SUĐENJE ZA UBOJSTVO NA HVARU Nećak došao do Splita, ujna nije

TREĆE SUĐENJE ZA UBOJSTVO NA HVARU Nećak došao do Splita, ujna nije

Novo suđenje Slađani Novoselnik i nećaku ubijenog Domagoja Novoselnika prebačeno je za siječanj

Ni danas nije započelo novo, treće po redu suđenje Slađani Novoselnik, optuženoj da je poticala maloljetnog nećaka supruga Domagoja Novoselnika da ga ubije. 

Suđenje je već jednom odgođeno zbog toga što je optuženi poslao sudu ispričnicu da nema novca za kartu do Splita. Očekivalo se nešto slično i ovog puta, no danas se optuženi ipak pojavio, ali nije bilo Slađane Novoselnik, koja je valjda očekivala da optuženi neće pristupiti ročištu. 

Suđenje je prebačeno za početak iduće godine, a odlučeno je i da će se optuženom postaviti branitelj po službenoj dužnosti ako bi njegov odvjetnik Jadran Franceschi bio spriječen doći na raspravu, kako se to danas dogodilo. 

Domagoj Novoselnik ubijen je u svojoj kući na Hvaru u ljeto 2011. godine. Isprva su optuženici pokušali prikazati policiji da se sam ubio, no ubrzo je otkriveno da su bili u ljubavnoj vezi. 

Slađana je optužena da je nagovorila tada 17-godišnjeg nećaka svog supruga da ga ubije. Na prvom suđenju dobila je 22 godine zatvora, a on 10 godina. Presuda je ukinuta, a na ponovljenom suđenju, Novoselnik je oslobođena, dok je optuženi dobio osam godina zatvora. I ta je presuda ukinuta u lipnju ove godine te je predmet vraćen na ponovno suđenje. 

Vaša reakcija na temu