Foto: Joško Šupić TREĆI SLUČAJ KORONE U SPLITSKOJ HITNOJ 'Liječnica je prije par dana osjetila simptome, poslana je u izolaciju'

TREĆI SLUČAJ KORONE U SPLITSKOJ HITNOJ 'Liječnica je prije par dana osjetila simptome, poslana je u izolaciju'

Još jedna liječnica splitske Hitne pomoći ima koronavirus, potvrdio nam je ravnatelj Leo Luetić

Popodne je otkriveno da još jedna liječnica splitske Hitne pomoći ima koronavirus, ali ona je za razliku od svoje kolegice, koja je radila kao dispečer, bila dio tima koji je izlazio na intervencije te je dolazila u doticaj s pacijentima. 

'Kolegica je nedavno počela raditi kod nas i prije nekoliko dana osjetila je simptome. Poslana je u izolaciju i naknadno je utvrđeno da je pozitivna. Čekamo upute epidemiologa koji imaju podatke s kim je sve bila u kontaktu', kazao nam je Leo Luetić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Splitsko-dalmatinske županije. 

Ovo je već treći slučaj korone među djelatnicima Hitne pomoći. Najprije je obolio tehničar dispečer, potom njegova kolegica liječnica, a sada je virus potvrđen i kod još jedne terenske liječnice. 

Luetić kaže da zasad nemaju problema u funkcioniranju unatoč troje otpisanih zbog korone i 15-ak djelatnika u izolaciji. Ne isključuje da bi mogli imati još koji slučaj. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(61711, "");
Pregledaj komentare
29