Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRZ / M. Karačić Tri airtractora preusmjerena na novi požar kod Drniša

Tri airtractora preusmjerena na novi požar kod Drniša

Letačke protupožarne posade nastavit će daljnja djelovanja i raspoređivati snage sukladno prioritetima i stanju na požarištima

Tri protupožarna aviona Airtractor AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH koja su u četvrtak, 18. srpnja, sudjelovala u gašenju požara na području Biočić-Paklari kod Drniša u Šibensko-kninskoj županiji, preusmjerena su na novo požarište Mirlović Polje-Ružić, također u blizini Drniša.

Letačke protupožarne posade nastavit će daljnja djelovanja i raspoređivati snage sukladno prioritetima i stanju na požarištima.

Ovo je deseti požar od početka ovogodišnje  protupožarne sezone (17. lipnja)  na kojem su angažirane zračne protupožarne snage (šest u Šibensko-kninskoj te po jedan u Splitsko-dalmatinskoj, Zadarskoj, Ličko-senjskoj i Primorsko-goranskoj županiji).

Vaša reakcija na temu