Tri cageball terena se otvaraju na krovu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman'

Tri cageball terena se otvaraju na krovu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman'

Povodom otvaranja će se od 16 do 22 sata održati turnir s čak 69 ekipa

Tri nova cageball terena koja se nalaze na krovu Studentskog doma 'Dr. Franjo Tuđman' bit će svečano otvorena u četvrtak, 24. svibnja, u 19.30 sati. Povodom otvaranja u vremenu od 16 do 22 sata na sva tri terena održava se studentski turnir s čak 69 ekipa, od čega četiri ženske, kojeg organizira Unisport Split u suradnji sa Studentskim centrom i Sveučilištem u Splitu.

Terene će u 19.30 sati otvoriti prof. dr. sc. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, uz nazočnost članova Senata, kada će se dodijeliti medalje za najbolje ženske ekipe, nakon čega će u 20 sati uslijediti dvije revijalne utakmice.

U revijalnom dijelu snage će odmjeriti Studentski zbor i Studentski centar te momčadi Rektorata i Unisporta. Finalni susret muških ekipa, kao i utakmica za 3. mjesto, očekuju se u 22 sata.

Studentski centar je osigurao besplatan roštilj i piće za sve sudionike, odlične nagrade za osvajače medalja te posebnu nagradu za najbolju ekipu turnira, PlayStation 4, koji će uz ostale nagrade i medalje biti dodijeljen odmah po završetku finalne utakmice.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14