Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRIBINA U IMOTSKOM 'Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo'

TRIBINA U IMOTSKOM 'Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo'

Trenutno broji oko 100 članova

Centar za održivi razvoj održao je u Imotskom tribinu 'Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo' u okviru projekta 'Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo', koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Centar za ruralni razvoj CERURA HR, a Centar za održivi razvoj iz Imotskog je jedan od partnera na projektu. Razdoblje provedbe projekta je od 31.10.2020. do 31.10.2023. godine.

Snježana Petrušić iz Centra za održivi razvoj upoznala je sudionike s projektom 'Dijalogom do Hrvatske mreže za društveno poduzetništvo' te predstavila Udrugu osnovanu u sklopu projekta pod nazivom 'Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo'. Objasnila je na koji način funkcionira osnovana Udruga i potakla sudionike da razmisle o besplatnom učlanjivanju u nju. 

Nakon uvodne riječi predstavila je primjere dobre prakse društvenog poduzetništva. Na kraju tribine okupljenima se  obratio Stipe Efendić, predsjednik Centra za ruralni razvoj CERURA HR, te potakao sudionike da razmisle o društvenom poduzetništvu i učlanjenju u Udrugu 'Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo'. 'Hrvatska mreža za društveno poduzetništvo' trenutno broji oko 100 članova.

O projektu i projektnim aktivnostima više informacija potražite na mrežnoj stranici projekta: https://www.socialbiz.cerura.hr. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za ruralni razvoj CERURA HR.

Vaša reakcija na temu