Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Trogir daje božićnice umirovljenicima, provjerite koji su iznosi i kada ih možete predignuti

Trogir daje božićnice umirovljenicima, provjerite koji su iznosi i kada ih možete predignuti

Cenzus je ove godine podignut na 2200 kuna

Iz Grada Trogira poručuju da su drugu godinu povećali cenzus za dodjelu božićnica za umirovljenike. Božićnice se mogu podignuti od 20. studenog do 20. prosinca, od 8 do 14 sati, na drugom katu zgrade Gradske uprave.

- Grad Trogir objavio je Javni poziv umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Trogira na temu potpora umirovljenicima za Božić 2019. Drugu godinu podignut je cenzus dodjele novčane potpore za umirovljenike povodom blagdana, ovaj put s 2000 na 2200 kuna mirovine - dodali su iz Grada.

Tako će se umirovljenicima s mirovinom: do tisuću kuna isplatiti 400 kuna, onima s mirovinom do 1700 isplatit će se 300, a onima s mirovinom do 2200 isplatit će se 200 kuna. Prilikom preuzimanja potrebno je predočiti odrezak posljednje primljene mirovine, osobnu iskaznicu i OIB.

Vaša reakcija na temu