Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Trogiranin došao na policiju, derao se i udario policajca šakom u glavu

Trogiranin došao na policiju, derao se i udario policajca šakom u glavu

Nakon uhićenja je pokušao razbiti inventar

Iz splitske policije su izvijestili da je u petak oko 18 sati u policijsku postaju Trogir ušao 28-godišnjak koji je ispred operativnog dežurstva vikao i prijetio policijskim službenicima, a nakon što je izašao iz postaje, ispred zgrade je nastavio narušavati javni red i mir vikom i galamom. 

- Kada ga je policijski službenik upozorio i zatražio da prestane s galamom, počeo je vrijeđati policijskog službenika, te ga je udario šakom u glavu, nakon čega se dao u bijeg u čemu su ga spriječila dva policijski službenika koja su nad njim uporabila sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Policijski službenik kojeg je udario je zadobio lakšu ozljedu, a 28-godišnjak je odbio liječničku pomoć i odbio se podvrgnuti alkotestu radi čega je odveden na HMP u Trogir - poručila je Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije. 

Uhitili su ga i priveli na kriminalističko istraživanje, a dok se nalazio u službenim prostorijama pokušao je razbiti inventar, lupao je, vikao i galamio. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, te je naknadno pušten iz bolnice.

Protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom ODO Split zbog napada na službenu osobu i predan je pritvorskom nadzorniku. 

Vaša reakcija na temu