Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TROGIRSKA FIRMA IZNENADILA ZAPOSLENIKA Pred odlazak u mirovinu mu darovali - automobil!

TROGIRSKA FIRMA IZNENADILA ZAPOSLENIKA Pred odlazak u mirovinu mu darovali - automobil!

Htio sam se zahvaliti našem Jošku za sve ove godine izuzetnog rada i vjernosti - rekao je Mario Stojan

Spremati se za mirovinu, odrađivati posljednje mjesece u firmi u kojoj si od njenog osnutka, ponosno i zahvalno se osvrnuti unatrag, san je mnogih vrijednih ljudi. Više od sna, ostvarilo se zaposleniku trogirske firme Biroterm kojem je direktor kupio automobil kako bi se i on njemu zahvalio za sve što je pružio firmi. 

Tako će zadnje dane na posao jedan zaposlenik Biroterma dolaziti u novom Suzukiju koji mu je kupio vlasnik Mario Stojan.

Poslodavac iz bajke, kažu.

- Jednostavno, nisam dugo razmišljao, htio sam se zahvaliti našem Jošku za sve ove godine izuzetnog rada i vjernosti. Moj je moto 'čini dobro'. Naša tvrtka broji 21 zaposlenika, Joško je prvi koji odlazi u mirovinu. Svoje znanje je utkao u našu firmu, značajno je doprinio njenom razvoju - odgovorio nam je Stojan kada smo ga upitali zašto se odlučio na taj izuzetni čin.

Joško je prvi radnik kojega je ova trogirska firma darivala na ovaj način, ali ne i posljednji.

- I ubuduće ćemo naše radnike koje odlaze u zasluženu mirovinu, a radom, trudom i vjernošću su nas oplemenili, darivati prikladno - kazao nam je atipični direktor.

Biroterm djeluje od 1991. godine, preživjeli su sve krize, a ovakvim odnosom prema radnicima to, zapravo, i ne čudi.

Stojan nam je otkrio da planiraju povećati broj zaposlenih. Ako ste vrijedni, imate znanja i volje, otvorena su vrata Biroterma. 

Vaša reakcija na temu