Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TROJE UMRLIH: U Šibensko-kninskoj županiji 146 novooboljelih

TROJE UMRLIH: U Šibensko-kninskoj županiji 146 novooboljelih

Trenutno su 593 aktivna slučaja na tom području

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 146 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; 76 osoba s područja Šibenika, 22 osobe s područja Knina, 16 osoba s područja Vodica, 13 osoba s područja Drniša, po pet osoba s područja Tisnog i Tribunja, tri osobe s područja Murtera, dvije osobe s područja Pirovca te po jedna osoba s područja Promine, Ružića, Biskupije i Rogoznice.

U kninskoj bolnici umro je muškarac rođen (1946. godine, a u šibenskoj bolnici muškarac rođen 1943. godine i žena rođena 1938. godine.

Trenutno su 593 aktivna slučaja oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 45 osoba, od kojih je 13 osoba na respiratoru. U kninskoj bolnici liječi se 13 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1449 osoba. Od toga je 1439 bliskih kontakata oboljelih, a za 10 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovana su i testirana 544 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus, priopćio je Stožer.

Vaša reakcija na temu