Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Troškovi života sve su veći, ali Splićani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Troškovi života sve su veći, ali Splićani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!

Proces otkupa zlata odvija se na diskretan način uz stručnu uslugu

Udar na standard građana u Hrvatskoj svakim je danom sve očitiji. Inflacija nezadrživo raste, cijene lete u nebo, a novac vrijedi sve manje jer inflacija smanjuje realnu kupovnu moć novca. Stoga za isti iznos možemo kupiti sve manje robe u trgovini, a o cijenama goriva i drugih energenata da i ne govorimo. Sve više obitelji dolazi u nezahvalnu situaciju da moraju podmiriti sve te nabujale troškove do iduće plaće. 

- Iduća plaća uvijek mi je predaleko i nikako da dođe. Svaki mjesec, uz ove lude skokove cijena, sve se brže potroši - požalio se jedan Splićanin.

No onda je od kolege čuo kako je do prijeko potrebnog novca došao prodavši stari zlatni nakit koji nitko u obitelji više ne koristi.

Takva se solucija i jedan od najbržih i najlakših načina na koji možete doći do gotovine zove otkup zlata. 

- Kolega je staro zlato prodao u Auro Domusu - nastavlja priču naš sugovornik. 

- Imaju poslovnice i u Splitu, tako da mi je bilo spretno i praktički besplatno doći do njih u ulicu Poljička cesta 8. Ugodno me iznenadio i ljubazan i profesionalni pristup njihovog djelatnika.


Sam proces otkupa se odvija na diskretan način uz stručnu uslugu. Staro odnosno lom zlato koje želite prodati treba donijeti u jednu od poslovnica Auro Domusa gdje mu educirani djelatnici  odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ako se složite s ponuđenom cijenom, odmah na licu mjesta isplaćuje vam se novac.

Najčešći predmeti otkupa u Auro Domusu su zlatni lančići, ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje odnosno zlatni nakit. Klijenti često prodaju i zubno zlato te sve vrste investicijskog zlata - zlatnika, zlatnih pločica i poluga. U njegovim poslovnicama možete prodati i sve  vrste proizvoda od srebra. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali često u našim domovima stoje neupotrebljeni. 

Cijene zlata su trenutno na prilično visokim razinama. Stoga, pronađite Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa u Splitu, donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite sa značajno podebljanim novčanikom! Vaše staro zlato možete zamijeniti za gotovinu i iz udobnosti Vašeg doma uz uslugu otkupa zlata poštom. 

Pitanja o otkupu zlata možete postaviti i našim ljubaznim djelatnicama pozivom na besplatan broj telefona 0800 73 72.

Iskoristite priliku - dobijte više za vaše zlato!

Vaša reakcija na temu