Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Troškovi života sve su veći, ali Splićani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Troškovi života sve su veći, ali Splićani do gotovine dolaze na ovaj brz i jednostavan način!

Sam proces otkupa zlata se odvija na diskretan način uz stručnu uslugu

Udar na standard građana u Hrvatskoj svakim je danom sve očitiji. Inflacija nezadrživo raste, cijene lete u nebo, a novac vrijedi sve manje jer inflacija smanjuje realnu kupovnu moć novca. Stoga za isti iznos možemo kupiti sve manje robe u trgovini, a o cijenama goriva i drugih energenata da i ne govorimo. Sve više obitelji dolazi u nezahvalnu situaciju da moraju podmiriti sve te nabujale troškove do iduće plaće. 

'Iduća plaća uvijek mi je predaleko i nikako da dođe. Svaki mjesec, uz ove lude skokove cijena, sve se brže potroši', požalio se jedan Splićanin. No onda je od kolege čuo kako je do prijeko potrebnog novca došao prodavši stari zlatni nakit koji nitko u obitelji više ne koristi.

Takva se solucija i jedan od najbržih i najlakših načina na koji možete doći do gotovine zove otkup zlata. 

'Kolega je staro zlato prodao u Auro Domusu', nastavlja priču naš sugovornik. 'Imaju poslovnice i u Splitu, tako da mi je bilo spretno i praktički besplatno doći do njih na Poljičku cestu 8. Ugodno me iznenadio i ljubazan i profesionalni pristup njihovog djelatnika'.

Sam proces otkupa se odvija na diskretan način uz stručnu uslugu. Staro odnosno lom zlato koje želite prodati treba donijeti u jednu od poslovnica Auro Domusa gdje mu educirani djelatnici  odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ukoliko se složite s ponuđenom cijenom, odmah na licu mjesta isplaćuje vam se novac.

Najčešći predmeti otkupa u Auro Domusu su zlatni lančići, ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje odnosno zlatni nakit. Klijenti često prodaju i zubno zlato te sve vrste investicijskog zlata - zlatnika, zlatnih pločica i poluga. U njegovim poslovnicama možete prodati i sve  vrste proizvoda od srebra. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali često u našim domovima stoje neupotrebljeni. 


Cijene zlata su trenutno na prilično visokim razinama. Stoga, pronađite Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa u TC Mall of Split, donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i izađite sa značajno podebljanim novčanikom! Vaše staro zlato možete zamijeniti za gotovinu i iz udobnosti Vašeg doma uz uslugu otkupa zlata poštom. 

Pitanja o otkupu zlata možete postaviti i našim ljubaznim djelatnicama pozivom na besplatan broj telefona 0800 73 72.

 Iskoristite priliku - dobijte više za vaše zlato!

Vaša reakcija na temu